Medicina Internă

Medicina Internă

Specialiștii de medicină internă și gastroenterologie asigură asistență medicală pacienților care se adresează direct clinicii noastre, cu trimitere de la medicul de familie sau de la alți medici specialiști în cadrul controalelor inter-disciplinare. Precizarea de diagnostic se realizează prin examen clinic amănunțit susținut de investigații de laborator complexe și investigații paraclinice: echografii diverse, EKG de efort, spirometrie, oscilometrie etc. Aceasta este urmată de stabilirea protocoalelor de tratament și a programului de controale aferente până la vindecarea sau stabilizarea unei boli cronice sau acute.

Afecțiunile de la nivelul organelor interne cum ar fi hipertensiune arterială, infecție urinară, bronșită cronică, pneumonie sau alte boli mai grave (cancer, leucemii) trebuie tratate într-un mod corespunzător pentru a nu influența în mod negativ starea de sănătate a pacientului.

Ai grijă de sănătate a ta și a familiei tale! Stabilește acum o programare la Centrul Medical Iowemed la numărul 0241962!

Servicii

Nume serviciu Pret
Consultatie de control medicina interna 144 RON
Consultatie medicina interna 206 RON
Ecografie abdomen superior si inferior 265 RON
Ecografie tiroida 251 RON