Istoric

Istoric

Centrul Medical Iowemed dispune de 4 centre medicale (doua in Constanta, unul in Navodari si unul in Eforie)

 • Consultatii medicina generala adulti la sediu si la domiciliu
 • Servicii de ambulanta (asistenta medicala de urgenta si transport medical asistat in regim privat)
 • Centru de imagistica si explorari functionale
 • Laborator de analize medicale
 • Spitalizare de zi

Consultatii de specialitate:

 1. Alergologie
 2. Balneofizioterapie
 3. Cardiologie
 4. Chirurgie generala
 5. Dermatologie
 6. Diabet si boli nutritie
 7. Endocrinologie
 8. Gastroenterologie
 9. Medicina de urgenta
 10. Medicina generala / de familie
 11. Medicina Interna
 12. Medicina maritima
 13. Medicina muncii
 14. Medicina sportiva
 15. Neurologie
 16. O.R.L.
 17. Obstetrica - Ginecologie
 18. Oftalmologie
 19. Ortopedie - Traumatologie
 20. Pediatrie
 21. Pneumoftiziologie
 22. Psihiatrie
 23. Psihologie / Psihoterapie
 24. Radiologie si Ecografie
 25. Reumatologie
 26. Urologie
 • Evaluari de medicina functionala
 • Servicii de fizioterapie, recuperare medicala, consiliere nutritie

Astazi, cand 150 de colegi de echipa isi asuma onoarea de a fi in frunte, oameni care muncesc zilnic la consolidarea si dezvoltarea edificiului medical numit Centrul Medical Iowemed, putem spune ca am ajuns aici invatand o lectie simpla pe care istoria o preda gratuit fiecarei generatii de practicieni din acest domeniu: munca de echipa este cea care poate crea performanta, iar performanta consolideaza si stimuleaza echipa.

Centrul Medical Iowemed este un centru de medicina primara, care cuprinde specialitatile necesare stabilirii cu eficienta a unui diagnostic. De asemenea, noi oferim servicii de medicina ocupationala si medicina asigurarilor de viata. Consultatiile se fac pe baza de programare, serviciile noastre se adreseaza cetatenilor aflati in Constanta, firmelor contractante, societatilor de asigurari etc.


Ne mentinem cota pe piata si prin valoarea personalului, care a fost atent selectat - 110 de angajati permanenti, din care 60 medici si cadre medicale, la care se adauga colaborarile pe care le avem cu alti 45 de medici si cadre medicale, pe diferite ramuri medicale. Detinem trei unitati mobile in Constanta pentru angajatii companiilor cu activitate continua si o unitate in Cernavoda.

Venim in intampinarea pacientilor cu preturi cat mai accesibile pentru investigatiile medicale desfasurate la Centrul Medical Iowemed, astfel incat acestia sa poata beneficia de acuratetea analizelor de laborator si exactitatea diagnosticului prescris.

Portofoliul nostru de clienti reuneste pacienti atat din municipiul Constanta, cat si din judetele limitrofe, avand timpul necesar de a ne ocupa de fiecare persoana in parte, fara griji suplimentare.

Nivelul de pregatire al medicilor, un sistem computerizat de evidenta, relatia interactiva cu lumea medicala si echipamentele din dotare sunt elemente care asigura o garantie a calitatii serviciilor.

Centrul Medical functioneaza conform legii, iar serviciile sunt atestate si evaluate la nivelul standardelor U.E.

Misiunea noastra:

Rezolvarea problemelor medicale ale clientilor nostrii, in cel mai scurt timp, cat mai eficient. Profesionalism, daruire, atasament.

Acreditari:

 • RINA SIMTEX (pentru sistemul de management al calitatii SR EN ISO 9001:2008 pentru activitati de asistenta medicala, medicina generala si tratamente, medicina muncii, investigatii de imagistica, laborator de analize medicale in regim de urgenta);
 • RENAR (pentru sistemul de management al calitatii EN ISO 15189:2007 pentru investigatiile de laborator);
 • Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (Certificat de agreare efectuare examinari medicale pentru persoanele care concura la Siguranta Transporturilor - rutiere, navale/ maritime, aeriene, feroviare).
 • Directia de Sanatate Publica Constanta (Autorizatie de Functionare pentru asistenta medicala de urgenta si transport medical asistat in regim privat, la punctul de lucru din Constanta si din Cernavoda);
 • UK&PI CLUB (Pre Employment Medical Examination - Certificat of Acreditation) - personal navigant;
 • American Steamship Owners Mutual Protection and Indemnity Association, Inc;
 • MCA (Maritime and Coastguard Agency) - personal navigant;
 • Belgian Maritime Administrator - personal navigant;
 • Certificare Oil&Gas UK - pentru efectuare fise medicale pentru personal off-shore.