Istoric

Istoric

Istoric

Centrul Medical Iowemed dispune de 2 centre medicale, unul în Constanța și altul în Năvodari, care asigură o gamă diversificată de servicii medicale. Istoria brandului Iowemed începe în 1995, din dorința de a oferi o alternativă pacienților din Constanța în ceea ce privește serviciile medicale. Cu multă determinare și investiții continue, brandul Iowemed s-a dezvoltat, iar în anul 2017 a fost preluat de rețeaua internațională Medicover, îmbogățind experiența acestuia și potențându-i valorile. Odată cu această preluare, serviciile Centrului Medical Iowemed s-au diversificat, prin lansarea Serviciilor de Spitalizare Zi  adulți și Spitalizare de zi Pediatrie, două dintre cele mai apreciate în rândul pacienților din Constanța. S-au făcut achiziții la nivel de aparatură de înalt standard european, pentru a facilita procesul de investigații și tratament în ceea ce privește pacienții. Numărul specialiștilor din cadrul Centrului Medical Iowemed a crescut, iar profesionalismul echipei înregistrează noi valențe, care corespund standardelor Medicover.

În 2022, Centrul Medical Iowemed Medicover și-a schimbat sediul central, pentru a oferi un plus de valoare serviciilor medicale. Noua locație a fost concepută pentru a spori starea de confort a pacienților. Spațiul pentru cabinete a fost suplimentat, ceea ce permite desfășurarea consultațiilor în condiții de confort maxim, atât pentru pacient, cât și pentru medic.

Tot din 2022, pacienții Centrului Medical Iowemed Medicover beneficiază  de servicii de imagistică de înaltă performanță, pentru a facilita diagnosticarea afecțiunilor, precum și pentru a evalua eficiența tratamentului.

Consultații medicină generală adulți la sediu și la domiciliu

 1. Servicii de ambulanță (transport medical asistat în regim privat)
 2. Centru de imagistică și explorări funcționale
 3. Laborator de analize medicale
 4. Spitalizare de zi adulți și Spitalizare de zi Pediatrie

Consultații de specialitate:

 1. Cardiologie
 2. Chirurgie generală
 3. Dermatologie
 4. Diabet și boli nutriție
 5. Endocrinologie
 6. Evaluări de medicină funcțională
 7. Gastroenterologie
 8. Medicină generală / de familie
 9. Medicină Internă
 10. Medicină maritimă
 11. Medicina muncii
 12. Medicină sportivă
 13. Neurologie
 14. O.R.L.
 15. Obstetrică - Ginecologie
 16. Oftalmologie
 17. Ortopedie - Traumatologie
 18. Pediatrie
 19. Pneumoftiziologie
 20. Psihiatrie
 21. Psihologie / Psihoterapie
 22. Radiologie și Ecografie
 23. Reumatologie
 24. Servicii de fizioterapie, recuperare medicală, consiliere nutriție
 25. Urologie

Venim în întâmpinarea pacienților cu prețuri cât mai accesibile pentru investigațiile medicale desfășurate la Centrul Medical Iowemed Medicover, astfel încât aceștia să poată beneficia de acuratețea analizelor de laborator și exactitatea diagnosticului prescris.

Portofoliul nostru de clienți reunește pacienți atât din municipiul Constanța, cât și din județele limitrofe, având timpul necesar de a ne ocupa de fiecare persoană în parte, fără griji suplimentare.

Centrul Medical funcționează conform legii, iar serviciile sunt atestate și evaluate la nivelul standardelor U.E.

Misiunea noastră:

Rezolvarea problemelor medicale ale pacienților noștri, în cel mai scurt timp, cât mai eficient.

Acreditări:

 1. RINA SIMTEX (pentru sistemul de management al calității SR EN ISO 9001:2008 pentru activități de asistență medicală, medicină generală și tratamente, medicina muncii, investigații de imagistică, laborator de analize medicale în regim de urgență);
 2. RENAR (pentru sistemul de management al calității EN ISO 15189:2007 pentru investigațiile de laborator);
 3. Ministerul Transporturilor și Infrastructurii (Certificat de agreare efectuare examinări medicale pentru persoanele care concura la Siguranța Transporturilor - rutiere, navale/ maritime, aeriene, feroviare).
 4. Direcția de Sănătate Publică Constanța (Autorizație de Funcționare pentru asistență medicală de urgență și transport medical asistat în regim privat, la punctul de lucru din Constanța și din Cernavodă);
 5. UK&PI CLUB (Pre Employment Medical Examination - Certificat of Acreditation) - personal navigant;
 6. American Steamship Owners Mutual Protection and Indemnity Association, Inc;
 7. MCA (Maritime and Coastguard Agency) - personal navigant;
 8. Belgian Maritime Administrator - personal navigant;
 9. Certificare Oil&Gas UK - pentru efectuare fișe medicale pentru personal off-shore.