Neurologie - Spitalizare de Zi

Neurologie - Spitalizare de Zi

Specialiștii în neurologie se concentrează pe diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului nervos central și periferic, precum migrenele, epilepsia, scleroza multiplă, neuropatia, boala Parkinson și accidentul vascular cerebral.

Simptomele acestor afecțiuni pot varia de la dureri de cap severe și tulburări de echilibru la slăbiciune musculară, tremur și probleme de memorie.

Echipa de specialiști din cadrul Spitalizării de zi oferă consultații specializate, investigații avansate și planuri de tratament personalizate pentru fiecare pacient, GRATUIT. Aceste servicii medicale sunt decontate CAS pentru o gamă extinsă de patologii.

Pentru a beneficia de serviciile decontate CAS este nevoie ca pacientul să fie asigurat CAS și să efectueze o programare prealabilă , la numărul 0241.962. La ora și data stabilite, pacientul se prezintă la Centrul Medical Iowemed Medicover, cu un bilet de trimitere de la medicul de familie și cu propriul card de sănătate, precum și cartea de identitate.

Vezi detalii despre echipa medicală ce asigură serviciile medicale în cadrul Spitalizării de Zi. 

Afecțiuni care pot beneficia de Spitalizare de Zi:

  • Alte boli cerebrovasculare, specificate
  • Ateroscleroza cerebrala
  • Degenerescenta senila a creierului,
  • Sindrom vertebro-bazilar
  • Tulburare anxioasa si depresiva mixta

Alte servicii:

  • Proceduri specifice pentru cefalee, algii craniene, sindroame vertiginoase şi crize de pierdere a conştienţei fără diagnostic etiologic cu investigaţii de înaltă performanţă
  • Proceduri specifice pentru cefalee, algii craniene, sindroame vertiginoase şi crize de pierdere a conştienţei fără diagnostic etiologic fără investigaţii de înaltă performanţă
  • Terapia spasticitatii membrului superior și/sau inferior aparuta ca urmare a unui accident vascular cerebral pentru pacientul adult – cu toxină botulinică

Mare atenție! Serviciul de Spitalizare de Zi nu oferă servicii medicale de URGENȚĂ, ci doar posibilitatea de a monitoriza evoluția unor afecțiuni sau eficiența tratamentelor.