Medicina Generală

Medicina Generală

Medicina generală asigură consultații și tratamente specifice pentru diagnosticarea și tratarea bolilor cronice și acute. Zilnic, specialiștii Centrului Medical Iowemed se confruntă cu diverse probleme medicale, echipa noastră fiind complet dedicată stabilirii unui diagnostic cât mai exact.

Întotdeauna, specialiștii nostri vor recomanda, pentru cazurile speciale consult inter-disciplinar cu alte specialități. Evaluarea stării de boală este completată și de evaluarea stării de sanatate în vederea prevenției, reglării stilului de viață și modului de alimentație. 

În cadrul serviciului de Medicină de Familie, iți oferim posibilitatea să accesezi aceste servicii, în program zilnic.

Înscriindu-te pe listele medicilor de familie, poți beneficia de:

  • Consultații pentru adulți și copii;
  • Recomandări și prescrieri de tratamente de specialitate;
  • Eliberare de rețete compensate sau gratuite;
  • Eliberare de certificate pentru concedii medicale, certificate prenupțiale, certificate de deces, adeverințe medicale, bilete de trimitere pentru consultații, analize medicale de laborator, tratamente de specialitate etc.

Pentru orice detalii suplimentare privind procedura de inscriere pe listele medicilor nostri de familie, poți solicita informații telefonice sau direct la sediul Centrului Medical Iowemed CET, B-dul Aurel Vlaicu, unde iși desfașoară activitatea acest serviciu.

Specialitate în contract cu C.A.S. Constanta.

Servicii

Nume serviciu Pret
Certificat prenuptial pentru o persoana 161 RON
Consultatie de control medic generalist 177 RON
Consultatie medic generalist 261 RON
Vizare concediu medical 50 RON