Investigații RMN în Constanța

Investigații RMN în Constanța

Începând cu luna septembrie, la Centrul Medical Iowemed Medicover ai prețuri avantajoase la efectuarea investigațiilor RMN din Constanța. Îți poți face o programare acum, printr-un simplu telefon la numărul de telefon 0241.962.

RMN sau rezonanța magnetică nucleară este o tehnică avansată, neiradiantă, care permite medicului de specialitate să obțină informațiile de care are nevoie pentru a diagnostica exact o afecțiune. De asemenea, RMN este recomandat și pentru monitorizarea eficienței tratamentului sau pentru pentru a monitoriza evoluția bolii.

Când este recomandată această investigație?

RMN este recomandat în diferite situații, pentru diferite patologii, care afectează zone diferite ale corpului. În funcție de localizare, pot fi recomandate:

  • RMN pentru oase, mușchi și articulații

  • RMN abdomen și pelvis

  • RMN cerebral

  • RMN coloană vertebrală

RMN cerebral, investigație utilă în diagnosticarea AVC

RMN-ul cerebral este recomandat în cazul pacienților pentru care există suspiciune de accident vascular cerebral, ajutând și în stabilirea tipului de AVC, dacă este ischemic sau hemoragic.

De asemenea, RMN-ul cerebral mai este recomandat și în detectarea patologiilor vasculare oncologice și infecțioase, precum abcese, infecții virale intracerebrale și tumori.

La Centrul Medical Iowemed Medicover, plătești 495 lei pentru efectuarea unui RMN cerebral nativ! Programează-te acum printr-un simplu telefon la 0241.962.

 

Când este recomandat RMN-ul de abdomen și pelvis?

RMN-ul abdomen și pelvis este recomandat în investigarea patologiilor organelor interne, indiferent de cauza lor: traumatică, infecțioasă sau tumorală. Acesta poate indica prezența unor anomalii, pecum și a unor hemoragii existente .

La Centrul Medical Iowemed Medicover, plătești 495 lei pentru efectuarea unui RMN abdominal superior și inferior! Programează-te acum printr-un simplu telefon 0241.962.

RMN oase, mușchi și articulații, utilizat în diagnosticarea afecțiunilor ortopedice

Acest tip de investigație este util în diagnosticarea afecțiunilor ce apar la sportivii de performanță, precum entorse, luxații, întinderi musculare sau rupturi de ligamente. Informațiile obținute în urma investigației ajută medicul ortoped sau medicul chirurg să recomande un plan de tratament eficient.

La Centrul Medical Iowemed Medicover, ai preț avantajos pentru efectuarea unui RMN oase, mușchi și articulații. Pentru mai multe informații despre prețuri și programări, ne poți contacta la numărul de telefon 0241.962

Pentru a putea vedea lista de prețuri, faceți click aici!

Pentru alte informații și detalii legate de tipurile de RMN ce pot fi efectuate în cadrul Centrului Medical Iowemed Medicover, ne puteți contacta telefonic.