Medicina maritima

Centrul Medical Iowemed asigura personalului navigant o serie de evaluari medicale si diagnosticuri precise in conformitate cu reglementarile in vigoare.

Medicina maritima

Centrul Medical Iowemed efectueaza examinari medicale pre-employment pentru personalul navigant, fise medicale de imbarcare tip pavilion. Examinarile se efectueaza pe baza de programare.

Cu o experienta vasta in domeniu, Iowemed ofera servicii si pentru personalul medical debarcat de la bordul navelor (repatrieri) din motive medicale la cererea companiilor de shipping si a societatilor de asigurari. Oferim suportul nostru in rezolvarea acestor cazuri – consultatii de specialitate, tratament, spitalizare, fizioterapie, perioada in care emitem rapoarte medicale pana la examinarea finala, cand starea pacientului este reevaluata dupa perioada de tratament.

Toate evaluarile medicale sunt efectuate de catre personal medical calificat in conformitate cu standardele in vigoare.

Totodata, Centrul Medical Iowemed ofera servicii medicale si transport medicalizat pentru marinarii romani si straini din Portul Constanta.

Toate investigatiile paraclinice se fac la recomandarea medicilor Centrul Medical Iowemed pentru un diagnostic si un tratament cat mai corect si in conformitate cu reglementarile UE. Personalul medical bine instruit, sistemul informatizat, o buna comunicare intre medic si pacient si aparatura performanta reprezinta garantia calitatii serviciilor oferite de Centrul Medical Iowemed.

Centrul Medical Iowemed asigura si servicii medicale si ambulanta pentru personalul navigant de pe navele acostate in port, dar si pentru pasagerii navelor cu acest profil. Serviciile medicale se pot accesa in regim 24/24h la sediul clinicii, dar si la nava, transport cu ambulanta, atat national, cat si international.

Programeaza-te!