Medicina generala / de familie

Iti oferim ajutorul de care ai nevoie atunci cand tu sau membrii familiei va confruntati cu diverse probleme medicale.

Medicina generala / de familie

Medicina generala asigura consultatii si tratamente specifice pentru diagnosticarea si tratarea bolilor cronice si acute. Zilnic, specialistii Centrului Medical Iowemed se confrunta cu diverse probleme medicale, echipa noastra fiind complet dedicata stabilirii unui diagnostic cat mai exact.
 
Intotdeauna, specialistii nostri vor recomanda, pentru cazurile speciale consult inter-disciplinar cu alte specialitati. Evaluarea starii de boala este completata si de evaluarea starii de sanatate in vederea preventiei, reglarii stilului de viata si modului de alimentatie. 
 
In cadrul serviciului de Medicina de Familie, iti oferim posibilitatea sa accesezi aceste servicii, in program zilnic.

Inscriindu-te pe listele medicilor de familie, poti beneficia de:

  • Consultatii pentru adulti si copii;
  • Recomandari si prescrieri de tratamente de specialitate;
  • Eliberare de retete compensate sau gratuite;
  • Eliberare de certificate pentru concedii medicale, certificate prenuptiale, certificate de deces, adeverinte medicale, bilete de trimitere pentru consultatii, analize medicale de laborator, tratamente de specialitate etc.

Pentru orice detalii suplimentare privind procedura de inscriere pe listele medicilor nostri de familie, poti solicita informatii de specialitate utilizand formularul de Contact, din partea dreapta sus a site-ului nostru sau direct la sediul Centrului Medical Iowemed CET, B-dul Aurel Vlaicu, unde isi desfasoara activitatea acest serviciu.

Specialitate in contract cu C.A.S. Constanta.

Programeaza-te!