Serviciul de ambulanta

Centrul Medical Iowemed asigura in conditii optime transportul pacientilor cu probleme si reabilitarea acestora de catre medicii specialisti.

Serviciul de ambulanta

Serviciul de ambulanta si transport medicalizat al Centrului Medical Iowemed este un serviciu privat, dotat cu ambulante denumite Unitati Medicale Mobile de Interventie si Transport, fiind acrediat si pregatit pentru a raspunde cu prioritate tuturor solicitarilor. Nu este o alternativa a serviciului public, ci un serviciu modern, accesibil si cu grad ridicat de multumire a pacientului.

Ambulantele sunt echipate dupa cele mai moderne standarde europene. Dotarile speciale reprezentate de: targa cu tren de rulare escamotabil si cu sistem de fixare variabil, sisteme de incalzire/racire in celula de urgenta, permit transportul pacientilor in cele mai bune conditii de siguranta. Acestea sunt facilitatile care ne diferentiaza in mod pozitiv fata de celelalte servicii de ambulanta existente in Constanta.

Echipajele Centrului Medical Iowemed sunt experimentate in transporturi medicalizate interspitalicesti si pe distante lungi, interne si internationale: doua ambulante, echipate la standarde europene cu monitor, defibrilator, pulsoximetrie, electrocardiograf, sistem de oxigen, targi, truse de medicatie, aspirator de secretii, truse cu atele pentru imobilizare fracturi, scaune cu rotile pentru transport.

Ambulantele sunt conectate intre ele, cu Dispeceratul de Asistenta Medicala la domiciliu. Colectivul tanar, cu media de varsta sub 35 de ani este antrenat sa faca fata celor mai dificile activitati medico-chirurgicale, vizite la domiciliu, transporturi medicalizate in tara si in strainatate.

Accesibilitatea la serviciul de ambulanta al Centrului Medical Iowemed este asigurata 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 365 de zile pe an. In momentul de fata, serviciul de ambulanta asigura servicii pentru hoteluri si pentru manifestarile culturale, artistice, competitii sportive.

Apeleaza cu incredere la serviciul de ambulanta al Centrului Medical Iowemed!