Iowemed sustine lupta impotriva cancerului la san

 "SĂNĂTATE ȘI FEMINITATE": Ecografie mamară + Testarea radicalilor liberi
 
Octombrie este luna roz, luna de informare și prevenire a cancerului mamar, iar Iowemed sustine lupta împotriva cancerului la sân. 
Vă invităm să depistați cancerul mamar, printr-o ecografie mamară și să învățați să preveniți cancerul prin testare radicalilor liberi și adoptarea unui stil de viață sănătos!
 
Am pregătit pentru dumneavoastră pachetul "SĂNĂTATE ȘI FEMINITATE" la doar 95 lei în loc de 180 lei. Acesta conține o ecografie mamară și o testare a radicalilor liberi
 
Stim să nu de puține ori te-ai întrebat în ce măsură cancerul de sân poate fi prevenit. Cu atât mai mult cu cât, statisticile spun că 1 din 8 femei va face la un moment dat în viață cancer la sân. Există lucruri pe care toate femeile le pot face și care ar putea reduce riscul de apariție a bolii și, mai mult, ar putea ajuta la creșterea șanselor ca atunci când totuși cancerul apare să fie găsit într-un stadiu incipient, tratabil.
Pe langa schimbarea stilului de viață, cea mai importantă acțiune pe care o poți face este să urmezi cativa pași simpli pentru diagnosticarea timpurie:
- autoexaminarea lunară a sânilor
- examenul clinic al sânilor efectuat de către specialistul senolog- recomandat anual
- ecografia mamară anuală dacă ai până în 40 de ani 
- mamografia anuală dacă ai trecut de vârsta de 40 de ani
 
De asemenea, la Centrul Medical Iowemed avem un sistem complet pentru determinarea imediata a radicalilor liberi. Poluarea, stresul, procesele inflamatorii, imbatrinirea celulelor si oboseala determina cresterea nivelului radicalilor liberi. Dupa obtinerea valorilor, medicul elaboreaza o terapie de echilibrare si corectare a valorilor mari ale acestora, prin recomandarea antioxidantilor necesari detoxifierii organismului si franarii fenomenelor de imbatranire precoce,pentru a preveni instalarea sau evolutia bolilor cronice. 

Pentru orice informație, sau o programare ne poți contacta la unul din numerele de mai jos:
- 0241.58.76.76
- 0241.63.63.69
- 0752.261.440