Laborator Analize

Acuratete maxima, responsabilitate si o clara interpretare a rezultatelor primite.

Laborator de analize medicale

Identificarea cu exactitate a diagnosticului, precum si atentia deosebita in executarea analizelor medicale se regasesc printre principalele aspecte care contribuie la tratarea cu succes a problemelor intampinate si la stabilirea unor metode esentiale pentru combaterea diferitelor cazuri medicale.

Intrucat Centrul Medical Iowemed detine aparatura de ultima generatie si o echipa profesionista de medici specialisti, pacientii nostri pot fi 100% siguri de acuraterea si interpretarea analizelor realizate. Totodata, se garanteaza confidentialitatea datelor cu eliberarea informatizata a rezultatelor in aceeasi zi.

De la inceputul anului 2012, ne putem mandri cu un laborator nou si modern in parteneriat cu Laboratoarele SA - Limbach Germania.

Executam analize medicale in urgenta si cu trimitere de la medicul de familie sau medici specialisti (contract cu CJAS): hematologie, biochimie, imunologie, microbiologie, coproparazitologie etc.

Printre avantajele realizarii analizelor medicale la Iowemed, se numara urmatoarele:

  • Vei avea o imagine clara si coerenta asupra starii de sanatate;
  • Acuratete maxima si eliberarea rapida a rezultatelor;
  • Efectuarea a peste 600 de analize de laborator: hematologie, biochimie, imunologie, anatomie patologica, HPLC, biologie moleculara etc.;
  • Preturi accesibile.

Te asteptam la Centrul Medical Iowemed pentru un diagnostic cat mai precis!