Noutati si Oferte

Fii la curent cu cele mai noi stiri si evenimente medicale!

Medici noi se alatura echipei Iowemed, la specializarile de Psihiatrie si ORL

Oto-rino-laringologia, pe scurt ORL, asa cum este specialitatea noastră cunoscută de către majoritatea populației, se ocupă cu diagnosticul și tratamentul afecțiunilor urechii, nasului și sinusurilor, faringelui și laringelui. Este o specialitate complexă, cu strânse legături cu pediatria, neurologia, oftalmologia, alergologia și pneumologia.
 
Stabilește acum o programare la Centrul Medical ‪‎Iowemed‬, iar Dr. VALENTIN CUROSU medic primar O.R.L. va efectua interpretarea de specialitate și se va asigura că veți primi cel mai bun tratament. 
 
Un psihiatru este în primul rând un medic, care apoi se specializează în diagnosticarea, tratamentul şi prevenirea bolilor mintale. Psihiatrii sunt singurii calificaţi sa evalueze atât aspectul psihic cât şi fizic al tulburărilor psihice. Educaţia medicală le-a oferit acestora un bagaj întreg de cunostinţe despre nenumăratele cauze responsabile de simptomele şi sentimentele unui pacient. Înarmati cu această înţelegere, psihiatrii au posibilitatea de a efectua un diagnostic complet şi exact, apoi să recomande sau să ofere un tratament.
Cu o vastă experiență, Dr. ANGELA DĂNULESCU vă stă la dispoziție în cadrul Centrului ‎IOWEMED‬ Constanța, ori de câte ori aveți nevoie.
 
Ai grijă de sănătatea ta și a familiei tale! Stabilește o programare la Centrul Medical Iowemed!
0241 587676 | office@iowemed.ro