Cariere

Infiintat in 1995, Centrul Medical Iowemed a ajuns in prezent sa inregistreze un numar record de pacienti asistati, de peste 2 000 000 de pacienti.

Alatura-te echipei Iowemed!

Medic specialist pediatru

Marţi, 22 August 2017

End:Vineri, 15 Septembrie 2017

Centrul Medical Iowemed angajeaza medic specialist pediatru, in regim full time, care sa intregeasca echipa de “interventie” pentru micutii super eroi care ajung in clinica. Alatura-te ACUM celei mai bune echipe de specialisti, in singura clinica din Constanta ce are un istoric de peste 20 ani in domeniul medical. Depune-ti CV-ul acum, iar colegii nostri de la Departamentul de Resurse Umane te vor contacta in cel mai scurt timp!

Citeste mai mult

Medic Medicina Generala

Marţi, 22 August 2017

End:Vineri, 15 Septembrie 2017

Esti medic Medicina Generala cu atestat pe urgente spitalicesti si vrei sa te alaturi echipei de specialisti a Centrului Medical Iowemed? Cautam sa ne extindem echipa si avem nevoie de tine pentru acest lucru! Accepta provocarea de a lucra in singura clinica din Constanta cu un istoric de peste 20 de ani in domeniul medical si depune-ti CV-ul ACUM ! Abia asteptam sa il cunoastem pe viitorul specialist care va intra in familia Iowemed!

Citeste mai mult
Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Hello !

Fiind in permanenta preocupati de oferirea celor mai bune evaluari si investigatii medicale, echipa Centrului Medical Iowemed este in cautarea unui personal dedicat activitatii intreprinse si capabil de a obtine respectul pacientului. Aici, vei avea posibilitatea de a te dezvolta profesional intr-un mediu de lucru dinamic in care se incurajeaza initiativa si implicarea in proiectele derulate.

Iowemed investeste in oamenii care aleg sa faca parte din aceasta echipa si le ofera oportunitatea de a culege roadele unei cariere promitatoare.