Sfaturi de sanatate de la Ovidiu Bojor

Ce înseamnă un stil de viață sănătos, aflăm de la academicianul în vârstă de 91 de ani, pentru care conceptul “tinerețe fără bătrînețe” reprezintă un mod de viață. Profesorul și-a dedicat întreaga existență studiului plantelor, iar la venerabila vârstă de 90 de ani, știe totul despre remediile naturiste, dar spune că medicina viitorului este prevenția.

Un stil de viață sănătos înseamnă cît mai multe alimente naturale, mișcare în fiecare zi, ore potrivite de somn și cel mai important, o armonie între toate aceste elemente. Reguli simple care ne pot feri de vizitele repetate la medici, dar și de problemele de sănătate. O alimentație corectă presupune cît mai multe produse naturale, neprocesate, dar și mese regulate pe timpul zilei și hidratare corespunzătoare, mai ales pe perioada sezonului estival.

La centrul IOWEMED, Dr. IONICA CIORTAN, doctor în știinte medicale și specialist în medicină funcțională vă stă la dispoziție cu indicații de reglare a stilului de viață și al modului de alimentație, dar și corectarea tuturor dezechilibrelor metabolice, minerale și endocrine depistate.